Des de CLÍNICA DENTAL DOU ens comprometem a protegir la informació personal que comparteixi amb nosaltres. Aquesta declaració estableix, la nostra política de privacitat respecte a la informació que ens brinda, en acceptar les condicions per a l’enviament de comunicacions i informació comercial. L’usuari, en acceptar aquestes condicions, consenteix expressament, a través d’aquesta acció afirmativa, la incorporació de les seves dades personals de contacte als nostres sistemes i al seu ús per a les següents finalitats:

1. Enviament de comunicacions comercials. Enviar comunicacions comercials, tant en paper com per mitjans electrònics o telemàtics i contacte directe relatiu als serveis que, en cada moment, comercialitzi la CLÍNICA DENTAL DOU.

2. Altres enviaments comercials. CLÍNICA DENTAL DOU podrà tractar les dades personals que hagi facilitat (com ara dades de contacte i detalls personals, com la data de naixement) amb la finalitat d’enviar informació seleccionada sobre els seus serveis, per a realitzar estudis de mercat o per a altres comunicacions habituals de màrqueting.

Les dades incorporades s’han de cancel·lar en el moment en què l’usuari sol·liciti cancel·lar aquestes dades per a aquest fi.

La base legal per al tractament de les seves dades personals, en relació amb les finalitats anteriorment esmentades, sobre comunicacions comercials, és el consentiment prestat per part de l’usuari mitjançant l’acceptació de les presents condicions, que seran d’aplicació en funció dels consentiments atorgats expressament a la CLÍNICA DENTAL DOU relacionats amb els punts anteriors.

Aquesta política s’ha actualitzat el Novembre de 2018